Fredagsfys, familjehäng och barnvagnslöpning

Bloggen har fått stå tillbaka för familjehäng under helgen. Min mor och far kom på besök i onsdagskväll och stannade till söndag eftermiddag. Jag har passat på att jobba lite med företaget, (träningsprogram och strukturering) samt att jag instruerade i HIIT Performance i fredagskväll. Efter passet hade jag sällskap av Hanna från Team Nordic trail och vi körde samma pass som deltagarna hade gjort. Det var en styrkedel med thrusters och sedan väntade 20 minuter med följande övningar:
– 5 chins
– 7 armhävningar
– 9 boxhopp
– 11 svingar

Helgen i övrigt har bestått av en shoppingtur på stan, marknad på Rödön, en hysterisk loppis på OSD samt släktmiddag. Det fanns planer på ett löppass igår men jag prioriterade familjen (make och son) istället.

Den löpturen fick genomföras idag istället och det blev 70 min barnvagnslöpning. Maken är och jobbar i Åre i tre dagar så det är jag och Lilleman som hänger dygnet runt nu. Det är bara att ta med sig barnet på löpturen, lite extra motstånd och lite sämre löpteknik annars är det ju nästan samma sak:) Då jag hade glömt att ladda GPS-klockan men det kan vara både bra och skönt ibland. Jag var ändå ute efter att vara ute lite längre och inte springa i någon speciell hastighet. Dock vet jag ju att jag oftast ligger mellan 5:30 och 6 minuter per kilometer när jag springer med vagnen så jag har ju alltid ett hum om hur långt det blir ändå:) Efter löpturen var jag sådär härligt mosig som man blir efter ett långpass och det blev en eftermiddagslur på soffan:)bild (2)bild (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.