Från toppen till botten

I måndags genomförde jag ett grymt träningspass, en mix av styrka och kondition. Jag kände mig stark och pigg, jag fick otrolig energi av träningspasset. En otrolig träningsvärk visade det sig också. Tyvärr också en förkylning. Under natten mot tisdag kom både träningsvärken och halsont krypandes. Resultatet var att jag hade ont i hela kroppen dagen efter, träningsvärk i stora delar av kroppen och halsont, huvudvärk och frossa i resten av kroppen:( Snacka om att gå från toppen till botten på 12 timmar…. Inte så konstigt egentligen då Lilleman har hostat och nyst mig i ansiktet i en vecka plus att maken är förkyld.

Veckan har efter det bestått av jobb, återhämtning och te. Allt för att bli pigg och kry till helgen då jag ska gå en utbildning hos The Academy som heter Funktionell tränare. Ska bli otroligt skoj med lite ny inspiration, jag älskar att utbildas:)20141210_211218

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.