Från ledig till jobb

Efter att ha varit i vår fjällstuga hela familjen och haft lugn och ro i tre veckor kom verkligheten ikapp mig den här veckan. Efter att ha varit så gott som helt föräldraledig från mitt företag under januari, februari och mars så var planen att dra igång igen nu i början av april. Den här veckan var det dags. Under veckan har jag genomfört en workshop i löpteknik, träffat PT-kunder, startat upp nya online-kunder och genomfört mina första pass som instruktör på Sportsgym efter graviditeten. Jag kommer att instruera i HIIT Performance och löpintervaller under vårterminen.

Jag har planerat för kommande löpkurser, jobbat med Spring för livet Östersund samt varit på spännande möte gällande framtida samarbeten. I och med att jag fortfarande är föräldraledig så kommer jag att jobba med företaget på begränsad tid och om sanningen ska fram så är jag relativt fullbokad under maj och juni utefter den tid som jag avser lägga på företaget. Jag har bestämt exakta tider för när och hur mycket jag ska jobba med företaget och i övrigt ska jag njuta av min föräldraledighet. Det känns som att jag har en bra plan. Hoppas bara att den håller:)

Äldsta sonen (3 år) bröt benet förra veckan och sitter i rullstol vilket gör att han behöver extra mycket hjälp. Jag väljer att se det positivt. Jag tänker mig att det hjälper mig att verkligen att ta vara på tiden och gå in för att ”endast” ta hand om barnen på dagarna och inte försöka hinna med och fixa en massa saker med företaget. Jag har svårt för att vara helt ledig då jag mår bra av att vara kreativ på något sätt. Jag vill dock hålla det på en nivå som gör att jag och min familj mår bra av det. Jag vill tycka att det är roligt och inte känna stress inför det. Allt handlar om inställning, förväntningar och att ha en tydlig plan. En bra balans mellan jobb, träning och familj.
cropped-20150902_DSC2312.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.