Först träning och sedan bröllop

I fredags anlände vi till Öckerö i Göteborg. Igår var det dags för en av makens bästa vänner att gifta sig. Vigseln skulle gå av stapeln kl 15:00 så innan fanns det utrymme för lite träning:)
Jag fick med mig två andra av gästerna, en som var med och tränade och en som coachade och höll koll på tiden. Efter en kort uppvärmningsjogg så skulle vi köra ett styrkepass. Vi beslöt oss för att köra två st cirklar med 3 övningar i varje cirkel. Vi jobbade i 40 sek och vilade sedan i 20 sek. Första cirkeln bestod av:
– Burpees (givetvis, älskar burpees:)
– Ryggresning
– Sumo deadlift high pull

Den andra cirkeln bestod av:
– Mountain climbers
– Russian twist
– Sidoplanka och vanlig planka

Totalt tog styrkedelen 20 min. Flåsigt och effektivt, precis som jag vill ha det:) och dessutom i vacker miljö i skärgården, kan det bli bättre!

Sedan var jag redo för bröllop och efterföljande fest. Fin vigsel och rolig fest ledde till att klockan hann bli 02:00 innan jag var i säng och Lilleman vaknade sedan kl 06:15. Med det sagt måste jag meddela att det inte blev någon träning idag, jag var alldeles för trött! Det irriterar mig lite grann då idag var sista chansen att få ihop mina 5 träningspass den här veckan……det är ju mitt mål nu när jag är på resande fot. Visst hade jag kunnat träna idag med frågan är vad det hade gett….det hade inte varit snällt mot kroppen. Jag valde helt enkelt att inte träna så då får jag stå mitt kast och inte gnälla! Jag får köra extra hårt nästa vecka istället och planera in 6 träningspass. Det blir inte något problem då vi ska åka till mina föräldrars stuga på tisdag och hänga där i en vecka. Ska bli skönt att vara på ett och samma ställe ett tag då vi nu har varit på resande fot i två veckor.

Imorgon bitti är det dags för radioprat igen, klockan 07:40 i P4 radio Jämtland!

20130810_105210

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.