Företagslöpning

Idag startade jag upp en av vårens löpkurser. Jag fick för en tid sedan en förfrågan om att anordna en löpkurs för personal vid Länsstyrelsen på 5 tillfällen. Några som jobbar där ville nyttja sitt friskvårdsbidrag och sin friskvårdstimme för att läsa sig mer om löpning och löpteknik. Jag tog fram ett förslag på upplägg som jag sedan korrigerade lite utefter deras önskemål. Deras upplägg är en kombination av löpteknik både gällande ”vanlig” löpning och traillöpning. Idag hade vi vår första träff. Under 90 min gick vi igenom löpteknik, löpskolningsövningar och sprang intervaller. Deltagarna var intresserade och ställde många frågor vilket jag tycker är roligt:)

Är du eller ditt företag intresserad av att gå en löpkurs. Tveka inte att höra av dig, jag tar fram ett upplägg utefter dina önskemål.

Vill du ha en löpargrupp på ditt företag? Kanske ska ni ha en friskvårdsdag på jobbet? Jag var med på Länsstyrelsens friskvårdsdag i höstas hade en kortare prova-på-aktivitet gällande just löpteknik.

Kontakta mig för mer information på maria@tranamedgladje.se20150415_223509

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.