Företag, bas och bål

Idag är återigen en sådan där dag då jag behöver företagstid. Det har samlats lite på hög under tiden som jag har varit borta kan man säga:) Maken tog därför med sig Lilleman och åkte till farmor och farfar. Solen skiner ute (tänk att sommaren aldrig verkar ta slut:) så det är lite surt att sitta inne….

Vad har då jag ägnat mig åt? Jo jag har slutfört ett tre månaders träningsprogram, lite PT-online jobb samt att jag har jobbat med bokföringen. Skönt att få sånt gjort innan helgen:) Det som finns kvar i mitt huvud och på att-göra-listan är att jag vill slutföra ett jobb som jag har påbörjat ang mina mallar och formulär samt att jag vill göra lite ändringar på hemsidan. Jag ska dock träffa ”min” fotograf snart för lite nya bilder så ändringarna på hemsidan får vänta lite. Några av ändringarna funderar jag på att be om hjälp med så att jag slipper slita mitt hår då jag inte är helt säker på hur man gör:)

Jag har även hunnit med att äta lunch (i solen) med min goda vän Elin som numera finns i Östersund på heltid samt dra av ett träningspass på gymmet. Det blev några basövningar såsom chins, dips, rodd och benböj. Stabiliserande övningar såsom utåtrotationer samt två bålövningar.

En av dem får bli dagens bålövning:
Knäindragning på boll
Utgångsläge: Fötterna på bollen, händerna i marken, raka armar, spänn bål/mage
Genomförande: Dra in benen under kroppen, sikta med knäna mot bröstet, fortsätt spänna mage/bål, sträck ut kroppen igen till utgångsläget.

En tung övning som kräver sin man/kvinna:)

IMG_1174IMG_1183

Ikväll blir det fredagsmys med ”hämtmat” och film, trots att lägenheten ser ut som ett bombnedslag efter att vi bara öst in all packning igår kväll. Vi får ta tag i det och inhandling av mat imorgon istället. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.