Föräldraledig och företagsupplägg 2016

Som de flesta av er känner till så fick jag barn i början av året. Med anledning av det så kommer jag att dra ned på företagsverksamheten under året. Jag är helt ledig från mitt ordnare jobb och jag bestämde tidigt för mig själv att ge mig själv helt ledigt även från företaget de första månaderna. Till skillnad från då jag fick mitt första barn, då startade jag företaget månaden efter att han fötts:)

Jag har några saker som jag håller på att slutföra som jag skulle ha gjort innan jag fick barn, men i och med att han kom tidigare än planerat så fick det stå tillbaka. Nu börjar dock saker och ting falla på plats så nu jag ska ta tag i dem t ex så vill jag slutföra min Mammamagecertifiering samt att jag har några PT-uppdrag att slutföra.

Annars är mina planer för året de löpevenemang som är inplanerade, tex löparhelgen i Åre och löpningen längs Jämtlandsleden. Jag har eventuellt ett nytt samarbete på gång som kan generera några evenemang under året. Jag kommer att hålla i enstaka löpkurser i år varav några redan är bokade så är du/ni intresserade av löpkurser så gäller det att boka dem i tid.

Min tanke är att satsa på workshops, PT i grupp och andra punktinsatser under året och i mån av tid ta på mig övriga uppdrag såsom personlig träning och programskrivning. Tveka dock inte att ta kontakt och fråga om ni är intresserade av personlig löpcoaching eller vad det nu må vara så tar jag ställning till om jag kan ta på mig uppdraget eller inte:)

Så ser mitt företagsupplägg ut för 2016, jag är ju trots att allt föräldraledig och det vill jag passa på att njuta av:) Dock så vet jag av erfarenhet att jag behöver lite annan stimulans också, så lite företagsverksamhet på rätt nivå kommer bara att göra mig gott:)20150902_DSC2312

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.