Födelsedag och bålutmaning

Hipp hipp hurra för mig ida’:) Idag var det dags för mig att fylla 33 år, tänk vad tiden går fort. Jag känner mig fortfarande som 20:) och man är ju inte äldre än vad man känner sig:) Firandet låter dock vänta på sig till på söndag när större delen av familjen är samlad. Tårtan är redan bakad och bara väntar på att få ätas upp:)

Större delen dagen så har jag hängt med Lilleman. Så fort Lilleman sov så passade jag på att jobba med företaget, mail och bokföring var det dags att ta tag i. Det gäller att vara effektiv när han sover:)

Maken cyklade Cykelvasan 45 km idag och otroligt bra dessutom. Med endast tre träningspass i benen så lyckades han med bedriften att komma på plats 67 på tiden 1:42:30. Bra jobbat maken!

Dagens träning blev ett bål och rörlighetsträningspass. Som jag skrev igår så kände jag att bålstyrkan begränsade mig så idag blev det fokus bål. 3 st styrke/rörlighetsövningar blev min uppvärmning. Övningar som jag har hittat hos lofsan.se. Sedan blev det 8 st övningar för bålen innan jag avslutade med 2 st rörlighetsövningar. Ett skönt och lugnt pass avslutade födelsedagen, givetvis utomhus:)

Under träningspasset kände jag att jag skulle vilja utöka min bank med övningar för bålen. Jag bestämde mig för följande utmaning: jag ska presentera 30 olika övningar för bålen på 30 dagar. På måndag börjar jag, häng med vet ja:)IMG_9795

2 svar på ”Födelsedag och bålutmaning

    • Tack ska du ha. Kanske kan vi träna ihop snart:) jag fick en grym present av Svante. Berättar mera i ett inlägg inom kort….. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.