Fjällplaner för 2016

Som jag skrev för någon vecka sedan så är planeringen för 2016 i full gång. Jag och Beaktiv planerar för fullt och ikväll har jag suttit och jobbat med annonser och affischer för två gemensamma event som vi planerar. Jag kan bara säga att de innehåller fjäll och löpning, en superbra kombination om ni frågar mig:) De båda eventen har lite olika inriktningar och jag tror stenhårt på båda två. Som jag längtar. Mer info kommer inom kort:)

Imorgon ska jag till Åre på ett spännande möte för eventuella framtida samarbeten, ska bli intressant att se vad det kan ge! Jag älskar att planera och att ha saker att se fram emot:)

IMG_5057KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAIMG_5059 Bilder från när jag sprang i fjällen för några år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.