Familjemys och skidpremiär

I helgen har familjen och julstök prioriterats. Under lördagen handlade vi de sista julklapparna och hade sedan vi full tomteverkstad framför Vinterstudion. Vi slog in alla julklappar och fixade det sista med årets julkort. För er som inte vet det så bor det en en riktigt pysselfia i mig:)IMG_1964

På söndagen bakades det pepparkakor samt att jag jobbade med min bokföring och några träningsupplägg. På eftermiddagen tog vi årets första skidtur. Som jag har längtat men inte tagit mig för. Vi packade in hela familjen i bilen och åkte till Östersunds skidstadion. Maken tog med Lilleman och åkte pulka medan jag åkte skidor. Jag var för ivrig för att fixa i ordning skidorna ordentligt så jag sicklade endast av det värsta av paraffinet som vi lade på efter förra säsongen för att skydda belagen. Det var endast en slinga på ca 800 meter som var någorlunda spårad samt en sväng nere på själva stadion. Jag åkte runt runt där i ca 40-45 minuter. Det gick lite trögt, var jobbigt men otroligt skoj. Jag har lite mer att önska av min skateteknik. Jag åker mer på frekvens, styrka och uthållighet än på teknik:) Jag funderar på att köpa mig en lektion av den här tjejen. Längdskidåkning är grym träning, man tränar hela kroppen samt att det är bra för konditionen. Jag älskar skidåkning, det är en gedigen konkurrent till löpningen på vintern och det är härligt att vara igång:) Nu blir det ju dock plusgrader ute igen…2013-12-15 14.21.50

När det var makens tur att åka så packade jag ned Lilleman i vagnen och sprang hem över. Väl hemma blev det några styrkeövningar för bålen. 40 minuter skidåkning, 20 minuter löpning och 10 minuter bålträning blev summan av gårdagens träning, lite av allt kan man säga:)

Helgen avslutades med ett möte med ledarna för Team Nordic Trail här i Östersund. Vi pratade om hösten samt planerade inför våren. Det har alltså varit en fullspäckad men ändå lugn helg! Hur var eran helg?2013-12-15 14.21.44

2 svar på ”Familjemys och skidpremiär

  1. Härlig helg!
    Jag var oxå där i söndags, vilken dag alltså, men spåren va lite sådär. Men man Blir så lycklig av att få åka skidor även om jag längtar efter ”riktiga” spår! Snart är det dax Maria, back to work. Blir nog bra det:)
    /Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.