Familjelöpning

Idag packade vi ihop oss hela familjen och gav oss ut på en gemensam löptur. Lilleman satt såklart i Chariot-vagnen, väl påklädd i det något bistra vädret. Jag gillar att springa alla tillsammans. Planen var ca 1 timmes lugn löpning och den planen höll vi. Maken har varit sjuk så för honom var det första passet på flera veckor. För min del var det tredje löppasset den här veckan och benen kändes pigga, till skillnad från när jag sprang intervaller i fredags:)

Vi passade på att göra lite nytta längs vägen och hämtade upp stövlar till Lilleman, köpte Rep och fill till vår renovering i hallen samt hämtade upp en annan sak som jag köpt. Vi passade även på att springa förbi mitt jobb för att hämta ett papper som jag glömt där. Nytta med nöje helt enkelt:)

Det är perfekt att prata om saker när man springer så lugnt som vi gjorde så vi passade på att prata lite om den kommande veckan samt att vi checkade av hur vi tänker med jobbet i jul och nyår. Nu är vi redo för en ny vecka med allt vad det innebär med träning, dagislämning och hämtning samt kvälljobb. Så gillar jag att börja min vecka, med ordning och reda:)

Det var en härlig löptur som avslutades med att våra grannar bjöd oss på middag, vilken lyx:)20141102_15575220141102_155821

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.