Ett tungt pass på gymmet

Jag hade längtat efter att få gå till gymmet hela dagen. Efter att ha kört PT med en kund som verkligen gav järnet på förmiddagen så var jag sjukt laddad. Planen var att gå efter middagen då jag kände att jag hade för dålig energi för att gå innan middagen. Jag kände att jag verkligen behövde gå till gymmet, både fysiskt och för att rensa skallen. Det är ganska mycket som snurrar i huvudet just nu och träning är ofta den bästa medicinen för mig då. Jag var sugen på att köra lite tyngre styrketräning än vad jag har gjort på senare tid. Jag ville bli helst slut och sedan komma hem och bara mysa ihop i soffan.

Jag valde att köra 6 st basövningar och sedan några övningar för bålen. Jag nyttjade skivstången i många övningar så som benböj, rodd, frivändningar och marklyft samt att jag körde chins och dips. Jag körde ganska få repetitioner för att vara jag, kring 8 st. Tyvärr fanns inte gnistan där, varken i kroppen eller knoppen. Jag försökte tända till men lyckades inte. Det kändes som att jag var låg på energi trots att jag precis ätit middag. Besviken på passet och fortfarande med en massa tankar i huvudet fick jag således gå hem. Ibland finns ”det” bara inte där och idag var en sådan dag, det var en tung dag på gymmet i dubbel bemärkelse.. Bara att gilla läget och lägga det bakom sig…. Det kommer fler tunga pass på gymmet för just nu är det just det som jag är sugen på, att köra slut på mig på gymmet!

Jag avslutade passet med att jogga 2 min i mina Merell barefoot, vi får se hur det känns i vaderna imorgon. Tipset jag har fått är att börja med 2 min och när jag kan springa 2 min utan att få träningsvärk ska jag öka till 3 min etc. Tyvärr är jag lite osäker på storleken på skorna, jag beställde först hem stl 37 men tyckte att de tryckte lite på tårna så de skickade jag tillbaka. Nu har jag beställt stl 37,5 och de känns nästan lite för stora…. men nu har jag ju använt dem så då kan jag inte skicka tillbaka dem. Någon som vill köpa ett par Merell pace glove stl 37,5?

20130315_181023

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.