Ett snabbt gympass

Dagen började på bästa sätt. Träning direkt på morgonen. I morse direkt när jag vaknade så gjorde jag en plan. Jag tänkte gå till gymmet med Lilleman då han skulle ta sin första tupplur för dagen. Det är perfekt att träna medan han sover i vagnen på gymmet. Han brukar vara vaken ganska exakt två timmar innan det är dags för tupplur. Jag hade detta som riktmärke och när han började gnugga sig i ögonen så var jag redan ombytt och vi gick iväg till gymmet. Han somnade ganska fort och då visste jag att jag hade 30-45 minuter på mig för det är så länge som han brukar sova.

Jag värmde upp med 1 km rodd i roddmaskin. Därefter gjorde jag 5 turkish get ups på vardera sida samt några olika varianter av frivändningar, jag behövde öva lite teknik i dessa övningar. Efter det drog själva passet igång och det bestod av 400 meter löpning, 100 svingar med kettlebell, 80 benöj, 60 situps, 40 burpees, 20 chins och avslutades med 400 meter löpning. Ett kort och effektivt styrkepass, det tog ca 35 minuter allt som allt tror jag. Lilleman vaknade när jag hade 5 min kvar. Vilken tur att han tycker om att ligga och filosofera för sig själv så jag hann träna klart. Sedan hängde han med mig under stretchen, han var mycket intresserad av tjejen som tränade bredvid oss. Han spanar på tjejer redan nu, vid snart 5 månaders ålder:)

Sedan promenerade vi hem i solskenet. Resten av dagen spenderade vi på stan och åt glass. Vilket härligt väder vi har!

20130531_092651

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.