En massa roligt

Nu är det klart. För någon vecka sedan skrev jag att jag hade fått en skrämmande, smickrande och rolig förfrågan. Då kunde jag inte berätta vad det var men nu är det klart så nu kan jag berätta:) Jag ska vara med i radio i sommar, P4 radio Jämtland hörde av sig och undrade om jag ville vara med och prata om löpning i deras sommarprogram. Så på måndagar kl 07:40 ett gäng måndagar framöver får ni sätta på radion och lyssna med spända öron. Det börjar nu på måndag:) Enda kruxet är att maken jobbar så härmed efterlyser jag en barnvakt mellan kl 7-8 på måndag morgon. Någon frivillig? Känns lite för riskabelt att ta med Lilleman och lita på att han sover eller behagar sköta sig själv under den tiden….

Nästa roliga sak är att detta ledde till att Radio Jämtlands idrottsförening hörde av sig och vill köpa löpcoaching och det drar också igång nästa vecka.

En tredje rolig sak är att ett skoföretag, lopskor.com, har hört av sig. De hade läst mitt inlägg om mina nya löparskor Asics Noosa. De frågade om de fick ta mitt citat och publicera det på deras hemsida. Kolla in det här.

I övrigt så har jag varit otroligt trött den senaste veckan då Lilleman uppenbarligen är inne i någon form av utvecklingsfas då nätterna inte är vad de har varit… Men lite träning har jag fått till ändå. Onsdag kväll bjöd på crossfit, del 6 av 8 på On ramp-utbildningen. Fokus låg på frivändningar, sit ups och ringrodd och jag kände mig stark under passet:)

I torsdags vilade jag igen pga lite sömn samt att jag kände mig lite konstig i halsen. Inte ont på något sätt men en konstig känsla…. Igår fredag körde jag ett core-och rörlighetspass hemma i lägenheten medan Lilleman sov. Jag har ju lovat att jag ska lägga lite mer fokus på dessa områden. Det blev ett bra pass med 6 övningar för bålen. Uppvärmningen bestod av dynamisk rörlighet samt att jag avslutade med fler rörlighetsövningar, främst för bröstryggen.

Idag har vi varit i  Åre så veckans sista två pass, ett crossfitpass och ett löppass får vänta till morgondagen. Idag var det fokus på familjehäng!

Vad har ni gjort idag?20130615_163448
Jag älskar fjällutsikt, det ger mig ett lugn och en massa energi.
Det var en grym dag i Åre:)

3 svar på ”En massa roligt

  1. Det var en väldig massa roligt!!! Ska absolut lyssna på radion. Spännande.
    Svälv har jag cyklat Vättern. dom sista 25 milen med smärta i Piriformis och knän. Just nu kan jag inte ens gå, men hoppas på under så jag kan vara med på tisdag. Annars kommer jag och tittar.

    • Bra jobbat, tråkigt med smärta i 25 mil dock….

      Hoppas dock att kroppen känns bättre på tisdag. Annars kan du ju som sagt titta på:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.