En målsättning inför 2015 på plats

Som ni alla vet så har säsongen 2014 inte alls blivit som jag tänkt mig. Jag ställde in både Haglöfs Åre extreme challenge och Öppet fjäll pga skada. Jag har inte så stora förhoppningar om att ställa upp i någon tävling alls i höst utan jag ska fokusera på att öka löpdosen sakta. Jag vet hur jag blir om jag har en tävling i sikte:) Några av mina tankar och drömmar som jag hade inför 2014 tar jag med mig in i 2015 istället. Idag anmälde jag mig till Axa fjällmarathon. Även om jag förstått att det numera är så mycket folk med att det blir köbildning längs banan så vill jag springa det loppet en gång. Jag har i flera år missat att anmäla mig då platserna gått åt som smör i solsken men i år hann jag med:) Så nu är en av målsättningarna inför 2015 på plats i kalendern:)20140819_200257

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.