En lördagsmorgon på gymmet

Lilleman vaknade strax efter 6 i morse. Eftersom jag somnade alldeles för sent igår, var jag ganska trött när jag vaknade av att Lilleman låg och jollrade i sin säng. Som tur var, var min mor vaken och erbjöd sig att ta hand om Lilleman så att jag fick sova lite till, härligt! Bara att tacka och ta emot:)

Jag sov en stund till innan jag klev upp, åt frukost, matade Lilleman och gick ut med hunden. Sedan joggade jag iväg till gymmet. Jag har tur som har två gym inom en diameter på ca 1 km från mitt hem. Idag valde jag Sportsgym 24, det vill säga ett nyckelgym som man har tillgång till hela dygnet.

Det är ca 500 meter dit och löpningen dit plus 50 svingar med kettlebell fick bli min uppvärmning. När jag kom in på gymmet så det en hel del folk där trots att klockan var ca 09:00 på morgonen, en lördag.

Jag byggde en cirkel av tre övningar, 15 st sumo deadlift high pull ( en knäböj med drag mot hakan med kettlebell), 10 st frivändningar inkl axelpress med skivstång och 10 dips. Jag körde 5 varv i hyfsat tempo. Därefter blev det 3×5 chins innan jag avslutade med två övningar för bålen, knästående på pilatesboll och crunches på pilatesboll. Lätt jogging hem fick bli nedvarvning. Totalt ca 40 min inkl jogging dit och hem. Ett effektivt och roligt pass, en perfekt start på lördagen:) Jag tränar ofta som bäst på morgonen, då har jag mest energi och det ger mig ett lugn inombords och endorfiner att leva på resten av dagen:)

Hur började ni er lördag?

20130420_094254

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.