En intensiv vår och mitt nuläge

Här duggar inte inläggen tätt… tiden har helt enkelt inte räckt till. Våren har varit minst sagt intensiv med vanligt jobb, en hel del företagsjobb och en egen träningssatsning mot bland annat Göteborgsvarvet. Veckorna rusar fram och luckorna för att hinna skriva har helt enkelt inte funnits. När tid har funnits har jag prioriterat familjen och att återhämta. Jag har varit otroligt trött på senare tid och behövt mycket sömn. Våren har varit full av löpkurser, instruerande som löpledare och gruppträningsinstruktör, PT-kunder och PT-online kunder, skrivande av träningsupplägg, arrangerande av flera löptävlingar och nu senast träningslägret i Vålådalen nu i helgen. Den helgen förtjänar att separat inlägg:) Jag spenderade ju även en vecka i Portugal. Utöver det håller vi på att fixa ute på tomten här hemma samt att vi precis har köpt en fjällstuga. Det finns helt enkelt att göra på hemmafronten också:)

Nu närmar sig semester och föräldraledighet inom två veckor och det är något som jag verkligen ser fram emot och behöver. Jag är en högpresterande människa som vill ge allt till hundra procent när jag gör något och då behövs det perioder av vila i mellan åt. De flesta åtagandena går ner lite på sparlåga under sommaren då flera av mina PT-kunder åker bort på semester och löpkurserna avslutas. Jag kommer att köra några PT-kunder under sommaren och fortsätta med mina online-kunder. Lite planering av höstens aktiviteter ska också genomföras. I övrigt ska jag njuta av att vara ledig och ta det lite som det kommer.

Det gäller även min träning just nu. Jag ska lägga bort GPS-klockan och bara springa på känsla, vara ett med löpningen och springa i naturen. Jag ska bara njuta av löpningen och ev ta ett cykelpass när jag känner för det. Det är vad jag behöver just nu:) Styrketräningen kommer dock att vara av lite mer strukturerad karaktär då jag har några saker som jag behöver jobba på.

Något månadsfokus har jag inte haft under maj och juni, det har varit samma sak där. Tiden och fokus har inte funnits där. Det ska återupptas i juli:)

Det var lite om mina tankar om mitt nuläge. Hur ser ditt nuläge ut? Ser du fram emot semester? 20150613_114612 Bild från helgen läger i Vålådalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.