En grym helg

Söndag kväll är det och det var några dagar sedan ni hörde av mig. Den här helgen har varit en riktig familjehelg, jag och maken har varit ute på olika äventyr de senaste helgerna så nu var det dags för en familjehelg:)

Helgen har bestått av grillning både fredag och lördag kväll, en martinidrink både fredag och lördag kväll, husvisning, fika hos vänner, häng på fallskärmsklubben, gräsklippning, fönsterputsning, nätter med lite sömn då Lillemans dygnsrytm verkar vara helt upp och ner, mors dagsfika, sovmorgon, häng hos svärföräldrarna, filmkväll, bokföring, klientprogram och begravning av lilla voffen. Min man pratade med sin bror i telefonen igår och han sa att vi hade haft en soft dag och sedan berättade han allt vad vi hade gjort. Jag tyckte också att vi hade haft en soft dag men ändå hade vi tydligen gjort massor, vi kan inte riktigt vara som alla andra vi:)

Träningsmässigt så har jag tränat enligt plan. Jag körde ett eget crossfitpass på fredagen. Passet bestod var svettigt, jobbigt och bestod av:
– 5 min löpning som uppvärmning
– 20 marklyft
– 400 meter löpning
– 20 svingar
– 400 meter löpning
– 20 benböj med stång på raka armar
– 400 meter löpning
– 20 chins
– 400 meter löpning
– 20 boxhopp
– 400 meter löpning
– 20 sittfrivändningar med kettlebell
– 400 meter löpning

Lilleman var med på gymmet och han sov som en stock, det tackar jag för:)

På lördag morgon var jag på ett intropass på Crossfit Östersund. Passet bestod av lite teknikträning och sedan 4 set av 6-8 goblet squat vilket är en fulldjup benböj med en kettlebell i brösthöjd. Sedan gjorde vi en AMRAP (as many rounds as possible) på 8 min. Övningarna var 5 st burpees, 10 st utfallssteg med vikt på raka armar och 100 meter löpning. Jag hann 5,5 varv, tyckte dock att jag fegade lite i början. Jag kunde ha kört på hårdare men då vet jag det till en annan gång. Jag har lite träningsvärk i rumpan och baksida lår idag:)

Idag har det varit välbehövlig vila. Den här veckan har jag tränat fem pass och haft två vilodagar, allt enligt plan. Dock endast ett löppass, det är inte likt mig men löpningen är nedprioriterad några veckor framöver. Två crossfitpass, ett löppass, ett bålpass och ett styrkepass i gymmet summerar veckan.

By the way, företaget går bra nu, fler och fler förfrågningar trillar in. Jag kan knappt tro att det är sant, det ena ger det andra!

Summa summarum så har det varit en grym helg, jag har till och med lyckats bränna mig då jag satt ute i solen idag och jobbade med företaget, i maj i Jämtland liksom, det händer inte ofta:)

Vad har ni gjort i helgen?

IMG-20130524-WA0000
Efter fredagens crossfitpass…
20130526_085536
Det här vaknade jag till i morse, det var ju mors dag…
20130526_124152
Idag jordfästes lilla Tuva, självklart var det en ceremoni med ljus och låten
Over the rainbow

5 svar på ”En grym helg

  1. Vad fint d blev för Tuva. Och så himla härligt att det går bra med både företag o livet!! Vi måste ses och bubbla lite :-)!

  2. Va fint det blev för Tuva! Och härligt att det går så bra!! Du är grym!! Vi måste träffas och bubbla lite! Kram!

    • Jag håller med, vi måste verkligen bubbla snart! Tyckte att jag hade god framförhållning när jag undrade vad ni gjorde i början av aug men ändå lyckas vi inte ses:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.