En galen vecka

Det var måndag och så var det söndag. Så har den här veckan känts. Det har varit en helt galen vecka. Direkt efter mitt vanliga jobb så har jag åkt vidare på företagsuppdrag. Det har 12 timmars arbetsdagar flera dagar den här veckan med en salig blandning av PT-kunder, gruppträningsklasser/löpträningar, löpkurser, förberedelser och genomförande av gårdagens Östersundstrail. Jag har även förberett och genomfört mitt och Anns första uppdrag inom ”Träning och ledarskap” (mer om det i ett separat inlägg). Lägg till lite halsont på det och veckan var komplett:) Som tur var hade jag ändå inte haft tid att träna även om jag varit frisk:) Att hinna blogga har det inte varit tal om…

Man kan säga att det har varit fullt upp med andra ord och igår när allt var genomfört så somnade jag i soffan:) Trots att det har varit mycket att göra så har jag lyckats vara väl förberedd inför mina uppdrag. Det är tur att jag har en stabil man hemma som har tagit hand om markservicen här hemma med barn och mat.

Idag har det varit fokus på familjehäng och fix här hemma. Maken åker nämligen bort och blir borta i 10 dagar så vi ville ha ett bra utgångsläge inför det.

Vi var på badhuset idag och i samband med det så passade jag på att köra veckans första och sista träningspass. Sportsgym här i stan har ett gym på Storsjöbadet så det är perfekt att köra ett styrkepass innan bad och bubbel. Dagens pass blev ett helkroppspass med störst fokus på baksidan av kroppen och kombinationsövningar.

Övningarna jag körde var:
– benböj kombinerat med axelpress varvat med latsdrag
– sumobenböj och drag mot hakan varvat med sittande rodd
– raka marklyft varvat med framåtlutande hantelflyes.

Ett pass med ganska bra flås och otroligt tidseffektivt. Inklusive uppvärmning tog det ca 25 min. Imorgon drar en ny vecka igång, en lite lugnare sådan, alla veckor kan ju inte vara som denna. Det gäller att återhämta mellan varven:)

20150825_192338

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.