En efterlängtad löptur

Den här veckan har maken varit och jagat älg vilket har inneburit att jag har varit själv med Lilleman. I och med att maken hade semester så fick inte Lilleman vara på dagis så jag har varit själv med honom. Lilleman har varit hostig och hängig och inte sovit särskilt bra på nätterna och inte jag heller. Mina prioriteringar under veckan har således varit att ta hand om Lilleman, sova när han har sovit eftersom jag har sovit lite och dåligt på nätterna och att jobba. Jag har jobbat över en del under veckan och slutat sent och i kombination med tidiga morgnar så har jag behövt sova på dagen. Min träning har således varit medvetet nedprioriterad. Jag sprang en runda i tisdags men det har varit allt. I och med att jag för tillfället inte har något strukturerat träningsupplägg eller specifikt mål inom snar framtid så kändes det inte som att det var hela världen heller. Ibland kommer livet helt enkelt i mellan och så blev det nu.

Idag sprang jag dock en härlig, välbehövlig och efterlängtad löptur i skogen. Jag drog iväg strax efter frukost när dimman fortfarande låg tät.20141018_095535

Jag hade med mig svärföräldrarnas hund som sällskap och det blev en lugn energigivande stund. 9 kilometer blev det på strax under timmen. Under tiden som jag sprang kom solen fram och smälte bort frosten. Det kändes bara lätt, skönt och underbart att få röra på benen. Precis vad jag behövde efter en intensiv vecka:)20141018_10270120141018_10272720141018_104213

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.