En dag med full fart

Igår kväll packade jag, maken och Lilleman ihop oss i bilen och flyttade ut till svärföräldrarna i Hara. Jag hoppade ur bilen när det var ca 8 km kvar och var ensam i mörkret med min pannlampa. Jag bestämde mig för att springa en variant av stegringslopp, varje kilometer skulle gå snabbare än den tidigare. Den första gick ganska blygsamt på kring 5:30, den andra gick på strax över 5 min/km. Sedan ökade jag successivt kilometer för kilometer och den sista biten gick i 4:18 fart. Otroligt skönt att springa ensam i mörkret, längs en väg där det inte fanns några gatlyktor. Benen kändes lätta och jag kunde springa på i god fart. 7,5 km senare var jag framme och den rastlöshet som jag hade haft i kroppen hela dagen var som bortblåst. Tänk vad lite löpning kan göra gott för sinnet:) Jag tycker att det är perfekt att kunna hoppa ur bilen längs vägen och sedan springa sista biten när man är på väg någonstans. Ett perfekt sätt att få in träningen i en annars ganska fullspäckad vardag.bildlampa

Anledningen till att vi sov i Hara i natt var att svärföräldrarna skulle ta hand om Lilleman idag. Jag har jobbat på mitt ”vanliga” jobb idag, dit jag ska tillbaka i januari. Vi hade lite utbildning som min chef tyckte att jag skulle vara med på. Det var otroligt roligt och stimulerande att gå till jobbet och det påminde mig om att jag har ett bra och roligt jobb med härliga arbetskamrater. Jag tycker att det ska bli skoj att komma tillbaka och börja jobba igen. Jag längtar faktiskt lite….Jag trivs både på mitt jobb och att ha eget företag, så jag ska inte klaga. Jag har det bästa av två världar. Jag har nu mindre än två månader kvar av min föräldraledighet så det är bara att ”kräma ur det sista” för när jag väl börjar jobba igen kanske jag längtar efter att få vara hemma igen. Aldrig är jag nöjd:)

Direkt efter jobbet gick jag till nästa jobb, gymmet, och instruerade i HIIT Performance. Fokus var på överkropp och vi körde olika varianter av axelpressar samt chins, armhävningar och skivstångsrodd. Direkt efter passet tränade jag och jag körde samma pass:)

Nu har jag landat i Hara igen, duschat och ätit middag och nu väntar sängen. Snacka om fullspäckad dag. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.