En dag framför datorn och sammanfattning av 2013

Jag har gått ned i tid på ordinarie jobb för att kunna jobba med företaget. Idag var en sådan dag då jag var ledig från mitt vanliga jobb men jobbade hemma med företaget. Eller hemma och hemma, igår kväll tog vi tåget till Sandviken för att hälsa på mina föräldrar så jag har suttit där och jobbat.

Det har blivit en dag framför datorn. Jag har sorterat papper, strukturerat på datorn, jobbat med bokföring, förändrat mallar för träningsprogram, skrivit ned målsättningar för företaget inför 2014 och summerat 2013.IMG-20130512-WA0014

Jag startade företaget och bloggen i februari 2013 och jag har sedan dess:
– instruerat på två löpkurser i samband med Sportsgym i Östersund.
– hållit i en kortare löpkurs i egen regi.
– varit löpcoach i Sveriges radio Jämtland 10 ggr under sommaren
– bedrivit personlig löpcoaching
– haft några PT-online kunder (vissa hänger med in i 2014) och några PT-kunder.
– sålt några 3-månaders träningsprogram
– instruerat i HIIT Performance hela året
– gått löpcoachutbildning steg 2
– gått Crossfit level 1 utbildning
– skrivit x antal inlägg på bloggen (jag lyckades inte få fram statistiken)
– blir ledare i Team Nordic trail Östersund och instruerar i cirkelträning på team Nordic trails höstläger i Edsåsdalen
– Jag postade 30 bålövningar på 30 dagar under slutet av sommaren/början på hösten
– Jag började planera för terrängtävlingen Spring för livet Östersund20130826_184125

Vad det gäller min egen träning och tävling så kan jag summera följande:
Prishtina half Marathon i maj (4 månader efter förlossning) på 1,56
Vårruset med barnvagn i juni på 26:56
– Tre lopp på tre veckor i form av Åre trail, Tjurruset och Hässelbyloppet.
– Jag satte nytt personligt rekord, 45:21, 10 km på Hässelbyloppet men missade min målsättning med 21 sek:(
– Jag har snittat ca 4 träningspass pass per vecka
– Jag har fokuserat mycket på bålträning
– Jag har lagt in mer rörelseträning i mitt schema.
– Det blev endast en dag med löpning i fjällen
– Jag sprang Adventståget i novemberIMG-20130610-WA0000På det privata planet så har jag både fött barn och köpt hus. Men jag har även förlorat min bästa träningsvän. Sammansfattningsvis kan man säga att det var ett bra första år som egen företagare. Ibland har det varit stressigt och pressande att vara föräldraledig samtidigt som jag startade företag men jag ångrar mig inte. Nu väntar 2014 med alla dess utmaningar och drömmar:)IMG_1576

2 svar på ”En dag framför datorn och sammanfattning av 2013

  1. Vilket grymt lyckat år du haft, Maria! Förutom allt som du lyckats med har du ju dessutom varit en riktigt bra PT under året, får se vad som händer med 2014. Fin bild på dig och Tuva, hon är saknad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.