En bra start på dagen

I morse stod klockan på 06:00. Det var mörkt ute och jag ville helst ligga kvar i sängen. Jag tog mig upp, åt en banan, drack lite vatten och hoppade sedan i de framlagda träningskläderna. Det är dags att ta tag i morgonträningen, den som ska ske innan jag börjar jobba på dagen. Idag var det dags för löpning och backintervaller. Bra för benstyrkan och för konditionen samt att man ofta får ett bättre löpsteg i uppförsbacke.

Jag värme upp i ca 1,5 km och körde sedan lite löpskolning. Planen var 5 st 300 meters backintervaller och så blev det också. Lite halt i backen annars var det bra förutsättningar. Minus ca 5 grader och härlig luft. Jag gillar verkligen intervaller, jobbigt när man gör det men snabbt överstökat:) 1,5 km nedjogg hem och sedan var jag klar. 6 km och ca 36 minuter. En bra start på dagen helt enkelt, jag blir glad och energisk av att träna på morgonen. Plus att jag får en massa tid över på kvällen:)

Det som var mindre bra var att jag kände av knät efter löpningen och har så gjort hela dagen. Nu blir det löpvila och alternativ träning tills det är helt borta!IMG_2105

2 svar på ”En bra start på dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.