Egen företagartid

Idag har jag skickat bort maken och Lilleman. Jag behöver tid för att jobba ostört med företaget. Jag har redan hunnit med massor, planerat de två sista träffarna för löpkursen som jag håller i för Sportsgym. Planerat de två löpcoachtillfällena med Radio Jämtland. Strulturerat och organiserat har jag också gjort, men där har jag lite kvar att göra. Jag ska även kolla lite bokföring, försöka hinna med några inköp, ev hinna göra något träningsprogram till en klient samt fixa med hemsidan. Jag har 2 1/2 timme på mig innan maken och Lilleman kommer hem och vi ska iväg och titta på hus. bara att jobba vidare med andra ord, om jag ska hinna… jag har dock en förmåga att vilja hinna mer än vad jag faktiskt hinner. Jag har lite att jobba på där:)

Dagens träning blir crossfit kl 17 och för att hinna få in sista löpningen den här veckan så planerar jag att springa hem.

Kvällen tillägnas sedan familjen då nästa vecka blir smått kaotisk då jag har fullt upp med löpkurser till höger och vänster måndag till torsdag. Sedan är det midsommar och lite skön återhämtning väntar:)

Nu måste jag jobba:)IMG-20130614-WA0000Bilden från 100% Östersund som togs efter målgången på Vårruset:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.