Efter jobb kommer vila

Efter ca 36 timmars jobb på 3 dagar är det nu skönt att sitta på tåget söderut och några dagars ledigt. Jag och familjen ska till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet och umgås med några vänner. Maken stannade kvar hos mina föräldrar när jag åkte norrut i söndags och tanken var sedan att vi skulle mötas upp på tåget när det passerade förbi Gävle. Dock blev mitt tåg försenat så nu är jag på väg till Stockholm medan Maken och Lilleman sitter på ett tåg till Göteborg. Det lutar åt en hotellnatt i Stockholm och ett tidigt morgontåg till Göteborg för min del imorgon.

Som jag skrev så har det varit mycket jobb den här veckan. Både tisdag och onsdag kväll har jag åkt direkt från jobbet till jobb med företaget. Tisdag kväll instruerade jag i HIIT Performance och direkt efteråt var det dags för löpkursen Utveckla ditt löpsteg. Jag var hemma först kl 20:30 på kvällen.

Direkt efter jobbet på onsdagen cyklade jag till ÖSK för löpkväll med Regionförbundet. Vi fokuserade på grundläggande löpteknik och de verkade tycka att det var otroligt roligt:) Sedan var det bara att byta ut Träna med glädje-jackan mot TNT-jacken och vara redo att hålla i Team Nordics trails löparträning. Där fokuserade på ut löpteknik utför samt att deltagarna sprang ett referenspass, samma pass som de sprang i höstat. Det var ganska stor förbättring hos många:)

För att hinna träna igår så körde jag ett pass innan frukost, korta intervaller. Inte helt optimalt med den uppladdningen men så fick det bli. Då jag även ville hinna få in ett cykelpass den här veckan så passade jag på att ta omväg hem från ÖSK efter TNT-passet igår kväll. Jag cyklade via Spikbodarna hem. Jag tog en runda längs 5 km-slingen. Den var blöt och geggig och minst två gånger välte jag ner i leran innan jag var hemma kl 21 på kvällen. Då var jag ganska trött måste jag erkänna men det var perfekt att få till ett dubbelpass med både löpning och cykling på samma dag.

Nu ska det bli skönt med lite ledigt och återhämtning i Göteborg. Jobbar man hårt är det viktigt med avkoppling för att ladda batterierna i mellanåt! Min återhämtning blir att umgås med familj och vänner samt springa Göteborgsvarvet. Hur återhämtar du?Sidoplanka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.