Det går bra nu!

Igår kväll var det fullt upp med träningsrelaterade aktiviteter. Först var det instruerande i X-fit, 14 deltagare var där och de fick jobba i par. De skulle tillsammans skrapa ihop
– 100 enarmsvingar
– 100 boxhopp
– 20 Wallclimbs
– 100 armhävningar
– 100 uppdragningar mot en stång som kompisen höll i.
Den ena i paret gjorde en av dessa övningar och under tiden hoppade den andra hopprep. När den som gjorde övningen inte orkade flera repetitioner så bytte den plats med den som hoppade hopprep. Ett svettigt pass som blev klart precis när tiden var ute.

Jag hade tänkt att träna själv innan löpkursen startade men tiden blev knapp då jag ville läsa på allt en sista gång. 16 st deltagare av 17 anmälda dök upp. Vi samlades utanför Sportsgym Fyrvalla och joggade några hundra meter upp till Remonthagen. Deltagarna fick sedan berätta sitt namn, vilken löperfanrenhet de har samt vilka förväntningar som de hade på kursen. Det var lite olika bakgrund på deltagarna men en bra blandning skulle jag vilja säga. Sedan drog vi igång.

Jag gav deltagarna några saker att tänka på och sedan fick de springa fram och tillbaka X antal gånger. Både enskilt och i grupp. Jag gav dem feedback och så höll vi på så ett tag. Efter det gick jag igenom två löpskolningsövningar, hälgång och backåtkick som de sedan fick testa på. Dagens träningspass var ett intervallpass, 10 st enminutsintervaller med 30 sek vila mellan varje. De fick en lite periodvila efter 5 st. Vi avslutade med att jogga ned och stretcha. Det kändes om att alla var nöjda med passet, det 90 minuter allt som allt. jag tyckte i alla fall att det var sjuuukt roligt! Nästa vecka blir det backträning! Tyvärr glömde jag ta några bilder, det får bli nästa gång. Med deltagarnas godkännande förstås!

När jag kom hem plockade jag fram pilatesbollen och körde ett kvickt corepass på ca 30 mintuter. Allt från sidoplankor till armhävningar mot bollen. Det var välbehövligt och på så sätt fick jag ju till det träningspass som jag inte hann med mellan passen.

I måndags fick jag ett samtal som ledde fram till att jag idag har varit på ett intressant möte gällande mitt företag.. tyvärr kan jag inte berätta vad det är men det är både smickrande, skrämmande och roligt på samma gång. Nu fick jag användning för mitt visitkort. Jag har fått ett erbjudande gällande en sak i sommar, det är dock inte helt klart om det blir av men det vore otroligt roligt om det blev det, bara att vänta och se. Det går bra nu på företagsfronten:)

Idag har det varit träningsvila men jag har i alla fall varit ute på promenad med Lilleman. Jag har känt ett sånt lugn inombords idag, härligt. Livet leker! Kanske var det på grund av träningsvilan som jag hade sån energi vid 16-tiden så jag började städa hela vardagsrummet och hela köket. Varje låda och skåp i köket är nu städat. Bara golv och fönster kvar men det får bli en annan dag.

Nu är det dags för kvällsfika och god natt!

DSC79661.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.