Det blir inte alltid som man tänkt sig….

Jag är en människa som tycker om struktur, tydlighet och planering. Den här veckan blev inte alls som planerat och det kommer inte den närmaste framtiden heller att bli:) Som jag skrivit om tidigare så var jag planerad till att få barn den 22 jan. Jag skulle jobba på mitt ordinarie jobb och med företaget fram till den 15 jan och sedan ha en vecka hemma för att ta det lugnt, ladda för ett till barn och avsluta lite bokföring med mera.

I tisdags ändrades den planen helt och hållet då förlossningsarbetet plötsligt och helt oväntat drog igång. Jag kommer inte att delge någon förlossningsberättelse helt öppet här på nätet men jag kan säga att det var en seg och utdragen historia som efter ca 20 timmar slutade med ett kejsarsnitt för barnets skull.

Hela familjen är nu hemma och vi mår bra. Med en 3-åring i familjen så är det ju inte bara lugn och ro:) Under den närmaste tiden blir det till att hitta nya rutiner med en ny familjemedlem och passa på att njuta av och anpassa sig tillvaron som hastigt ändrades:) Det är dock sjukt lyxigt att vara hemma båda föräldrarna under de första 10 dagarna. Jag är glad att jag under jul/nyår passade på att jobba undan det mesta med företaget så det är inte mycket som återstår innan jag känner att jag helt kan ta föräldraledigt under några månader. Jag återkommer med mina tankar och planer kring det.

Blogginlägg kommer nog att komma än mer sporadiskt framöver då det inte är det som jag kommer att prioritera främst. Gilla gärna min facebook-sida, där länkar jag ut alla inlägg så missar ni inget:) Instagram kommer nog också att uppdateras mer flitigt, @tranamedgladje heter jag där. Vi hörs:)
ny

2 svar på ”Det blir inte alltid som man tänkt sig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.