Dagsform

När jag sprang i fredags kändes det så himla lätt och bra. Tekniken satt och det bara flöt på. Då tyckte jag att jag hade ätit dåligt under dagen samt att jag var lite trött. Igår kväll var det dags för löpningen igen, 35 min var planen då jag successivt ökar löpningen gång för gång nu.

Jag hade ätit och sovit bra. Det blev en kvällsunda runt kl 20:30. Benen kändes tunga, tekniken konstig och jag var allmänt trött hela tiden. Jag sprang med knäskydd för första gången men jag tror inte att det påverkade mig.

Tempot var otroligt lågt men ändå gick det tungt. När jag sprang i fredags var tempot över minuten snabbare per kilometer och det kändes ändå lättare. Det är bara att inse att dagsformen varierar och att den spelar stor roll. Ibland kanske träningspasset inte blir eller känns som man tänkt sig. Det är bara att göra det bästa av det och kriga sig igenom träningspasset och ta nya tag nästa gång. Det enda som är säkert är att det kommer att kännas lättare, det handlar bara om att inte ge upp!
SAMSUNG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.