Dags att börja paddla

På mitt jobb har vi en timme varje vecka som vi kan nyttja till att träna. I morse tog jag tillfället i akt och började med att träna på arbetstid, härlig förmån:) I och med att jag ska köra Åre extreme challenge i slutet av juni så är det dags att börja lägga lite krut på rygg och bål. Under Åre extreme ska man ju paddla 18 km eller nåt liknande så jag måste jobba med uthålligheten. Idag blev det fokus på rygg och bål. Jag började med att bekanta mig med roddmaskinen, 20 minuter blev det, och shit vad det är tråkigt att ro i roddmaskin:( Jag körde intervaller för att få tiden att gå. Roddmaskinen är ju inte exakt samma sak som att paddla men nu under vintern får det vara nära nog. Jag ska försöka att ro lite varje vecka nu framöver.IMG_2111Sedan blev det några övningar för ryggen och bålen. Bland annat sittande rodd, ryggresning på boll, indragningar på boll samt rotationer i cablecross. Jag hade gärna hunnit med lite mera men man kan inte få allt, jobbet kallade! Nu ikväll efter jobbet har vi städat lägenheten, det är visning imorgon. Håll tummarna för att det kommer många!IMG_2113

2 svar på ”Dags att börja paddla

  1. Hej!
    Såg du paddelmaskinen? Jag la in en länk. Roddmaskinen är väldigt olik paddling. Har ni stakmaskin så är det ett bättre alternativ. Vi ses i Åre!

    • Ja, nu såg jag den. Bra grej, tror inte att något gym i Östersund har en sådan. Stakmaskin finns det flera så jag får köra på det:) tack för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.