Dagens insats mot eget företagande

Idag har jag ägnat lite tid åt att fylla i papper som ska skickas in till Skatteverket. Inte helt lätt att förstå allt samt försöka gissa sig till vilken omsättning jag kommer att ha… Men det är bara att sätta sig in i det hela, jag gillar ju siffror, ekonomi och kontroll:) Jag hade hoppats på att få alla papper klara idag men då den lille sonen bestämde sig för att vara lite kinkig idag så hann jag inte med allt som jag tänkt mig. Jag hann dock ringa och prata med en vän som driver eget företag och fick lite råd längs vägen.

Annars har de senaste dagarna och faktiskt de senaste veckorna ägnats till att få igång denna hemsida/blogg. Nu är jag igång! Även om det finns saker som jag vill förbättra och utöka på sidan så väljer jag idag att gå ut med den offentligt. Förbättringarna får ske efter hand:) Kom gärna med feedback gällande vad ni tycker om sidan, jag gillar raka rör!

Dagens fysiska aktivitet bestod av en promenad. Jag hoppas på att komma igång igen nu till veckan efter att ha haft lite magsmärtor i några dagar. Berättar mer om det i ett annat inlägg men nu är jag sugen på att köra igång igen.

Dagen avslutades med att skriva ihop träningsupplägg för de kommande två veckorna till en god vän.

Jag vill i slutet av detta inlägg tacka mitt tekniska support ”Lumbass” för all hjälp med att få igång sidan, jag hade aldrig fixat det utan dig. Ett stort tack även till min man som även han hjälpt mig med visst tekniskt stöd.

3 svar på ”Dagens insats mot eget företagande

  1. Bra jobbat!
    Skönt att få komma igång, och sidan ser ju fin ut!

    Lycka till med målsättningen, fast glöm inte att ställa fram klockan 10 sekunder på halvmaran:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.