Cykel igår och paddling idag

Man kan säga att inspirationen från i helgen sitter kvar då det blev cykling igår och paddling idag:) Igår hade jag bokat ett träningspass tillsammans med min goda vän Elin. Vi började med att cykla ca 1 timme på mountainbikebanan på ÖSK (som vi hittade efter lite letande:) Banan var inte så tekniskt svår men lite kuperad. Jag borde inte cykla för mycket med baksida lår med tanke på knät så jag försökte stå mycket i uppförsbackarna. Jag tror dock att ett cykelpass då och då inte är någon fara. Det var roligt att ha sällskap i skogen och precis som vanligt är Elin snabbare än mig utför medan jag är lite kvickare uppför:)

Efter cyklingen tog vi ett pass på gymmet. Vi byggde en cirkel med övningar för både över- och underkropp och körde dessa övningar 4 varv. Total träningstid blev nästan 2 timmar men då var vi inte särskilt effektiva på gymmet:) Det blev lite social träning kan man säga även om jag känner av lite träningsvärk i benen idag.

Maken och jag har haft turen att få låna två kajaker. Idag hade vi bestämt träff med Max, en annan god vän, ute i Hara för en paddeltur. Tanken var att jag skulle få några tekniktips av Max som har paddlat mycket mer än vad jag har. Jag paddlade med vingpaddel för första gången så det var några nya saker att tänka på. Vi var ute och paddlade i nästan två timmar, dock var en hel del av tiden tekniksnack och övande av just tekniken. Sista 30 min var dock effektiv paddeltid för mig i mitt eget tempo. SAMSUNGDet var otroligt vackert ute på Storsjön idag, det blåste knappt någonting och solen sken. Jag har som sagt inte paddlat så mycket i mitt liv men jag upptäckte att jag tyckte att det var en trevlig träningsform. Vi avslutade paddelturen med en fika/lunch på Hara Bryggcafé. Bästa avslutet på ett roligt träningspass:)SAMSUNG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.