Crossfit på Söders källa

Jag är hemma hos mina föräldrar i Sandviken. En god vän till mig, Emelie, tränar ofta på ett ställe som heter Söders källa i Gävle. Jag har länge sagt att jag ska följa med henne dit och träna. Idag var vi där och vi körde ett pass Crossfit. Passet hette Adrian och bestod av:
3 kullerbyttor
5 wallclimbs
7 toes to bar
9 boxhopp

och man skulle köra 7 varv av dessa övningar på tid. Det tog oss ca 16 min och det var jobbigt. Emelie var grymt stark, imponerande. Jag blev sjukt yr av kullerbyttorna så jag gjorde endast en kullerbytta de sista varven. Wallclimbs var sjukt jobbigt, det kändes att bålstyrkan inte är vad den borde vara. Jag fick lite känningar i ländryggen då jag inte riktigt orkade hålla upp kroppen med bålen. Även i toes to bar så fick jag känna på att jag borde prioritera bålen mera ett tag framöver. Det är stor skillnad på min bålstyrka nu och innan jag blev gravid. Jag tror att jag kommer att ha träningsvärk imorgon:)

Jag ska gå en crossfit level 1 utbildning den 6-7 juli, dvs jag ska bli instruktör i crossfit så nu gäller det att köra på med massor av crossfit fram tills dess så jag kan försöka bygga upp lite styrka igen. Annars tror jag utbildningen blir väldigt jobbig, jag känner mig oerhört svag just nu då jag har fokuserat mest på löpning ett tag. Men nu blir det mest fokus styrka och crossfit och endast lite löpning.

Jag håller på att revidera mina träningsmål för 2013 men det berättar jag mera om i ett annat inlägg annars blir det här hur långt som helst:)

logoutkast
w
ww.soderskalla.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.