Bortkopplad och sommarlista

I fredags gick jag på en efterlängtad semester från mitt vanliga jobb. 7 härliga veckor av semester och föräldraledighet väntar. Alla vårens löpkurser och gruppinstruktörsåtaganden är avslutade för terminen. Jag kommer att jobba med mina onlinekunder och PT-kunder under semestern men annars väntar en ljuvlig ledighet.

Vi har några projekt på gång hemma där vi fixar lite på framsidan av vårt hus samt att vår nyinköpta fjällstuga behöver lite kärlek så lite sånt jobb behöver också göras.

Sedan några dagar tillbaka är vår familj i mina föräldrars sommarstuga. Här är vi helt bortkopplade från omvärlden då det knappt är någon täckning på mobiltelefonen, det går att skicka sms men det är allt. Det är otroligt skönt att bara koppla bort sig från den digitala världen och leva i det verkliga livet en stund. Just nu har jag åkt fram på byn för att handla lite därav internetåtkomst:) Vi badar, solar, fixar lite, sover mycket och har det bara bra. Här finns ingen dusch utan det är bad i sjön som gäller efter träningen och det är ju bara så underbart. Jag har med mig TRX och kettlebell och det finns även (björntäta-) skogar att springa i så att lösa ut träningen är inget problem även om det inte finns något gym:)

Fitnesscoachen skrev häromdagen en sommarlista och uppmanade andra att hänga på så här kommer min sommarlista:)

– Mycket familjetid med sol, bad och häng, kanske någon tältnatt och något båtäventyr
– Spontanträning vilket innebär att hänga på och träna med andra när tillfälle ges och träna det jag känner för utan ett strukturerat träningsupplägg
– Njutlöpning i skogen och på fjället bara för att det är skönt
– Bada efter träning (ett måste soliga dagar)
– Äta mycket jordgubbar
– Cykla på fjället
– Sova mitt på dagen
– Bara vara:)

Det är några saker som jag vill göra den här sommaren:) Hur ser din sommarlista ut?

Träna med glädje önskar Er en Trevlig sommar!20150627_19545720150627_195842 20150626_08043520150630_16421220150630_163638

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.