Bål och dynamisk rörlighet

Jag har under sommaren tränat bål och rörlighet ganska flitigt. Jag kände verkligen att det gav resultat, jag blev både smidigare och starkare. De senaste två månaderna så har jag slarvat med detta så igår kände jag att det var dags att ta tag i detta igen. Jag tränar ofta bålen i samband med annan styrketräning men jag gillar att fokusera på bål och rörlighet i ett pass. Det känns lite som balsam för kroppen något sätt:)

Jag brukar värma upp med dynamiska rörlighetsövningar som samtidigt ger lite styrka. Igår filmade jag de tre övningarna som jag värmde upp med inför gårdagens pass. Sedan blev det 6 övningar med huvudfokus på bålen men lite andra muskelgrupper fick jobba samtidigt. Till exempel så körde jag höftlyft på boll. Jag nyttjar ofta pilatesbollen under mina bålpass och det gör att det blir ganska lugna men ändå bra träningspass.

I filmen visar jag övningar som är bra för rörlighet i höft, bröstrygg och baksida lår, håll till godo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.