Avslut av årets sista löpkurser

Jag har under de senaste veckorna hållit i två st löpkurser. Båda har haft fokus på löpteknik och vi har träffats vid tre tillfällen. En av kurserna var för företaget Fortum och den andra var för några kollegor. Jag skräddarsyr alltid mina löpkurser utefter vad kunden efterfrågar. Ibland är de på 60 min per tillfälle, ibland 75 min och ibland 90 min. Ibland innehåller de även ett träningspass, ofta någon form av intervaller. Jag försöker genomföra kurserna så att det ska passa deltagare med olika löpbakgrund men alltid med målsättningen att alla ska kunna lära sig någonting nytt, få med sig ny inspiration och personlig feedback.

Förra veckan hade jag sista träffen med Fortum och idag var det sista träffen med kollegorna. Idag hade vi fokus på löpning uppför och utför, oftast flyter uppförslöpningen på bra så jag brukar lägga mest tid på utförslöpningen , så blev det även idag, Vi möttes av en magiskt fin morgon då vi var ute i morse då solen var på väg upp och dimman på väg att lätta.

Jag kommer inte att hålla i fler löpkurser under 2015 pga av stundande graviditet men jag räknar med att vara igång igen våren 2016. Ni är varmt välkomna med er förfrågan gällande löpkurser efter nyår så syr vi ihop något till vårvintern/våren. Maila mig på maria@tranamedgladje.se
20151013_08123820151013_08214620151013_090921

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.