Asfalt, grusväg, skogsväg, äng och skog

Söndagen avslutades med en löprunda med maken och svärföräldrarnas hund. Vi hade spenderat dagen hos mina svärföräldrar i Hara och när Lilleman hade somnat så gav vi oss iväg. Klockan var 20:40 och vädret var perfekt, lagom varmt och vindstilla.

Rundan började längs en asfaltsväg, ca 3 km innan vi svängde av på en grusväg och upp i skogen. Den vägen följde vi i ca 2-3 km innan vi tog av på en skogsväg. Skogsvägen följde vi ca 1,5-2 km innan det blev äng och skog sista biten tillbaka. Rundan slutade på strax under 50 min och jag gissar att vi sprang ca 9 km. Min Garminklocka var inte laddad så jag har ingen aning om hur långt det blev. Farten kändes ganska snabb men det var inte jobbigt utan bara härligt:) Jag hade en bra känsla i kroppen!

Jag tycker om att springa med maken, det är ett bra sätt att umgås enligt mig. Vi hinner prata om en hel del saker. Han är dock snabbare än mig men det kan vara bra ibland, då tvingas jag öka farten:) Igår sprang vi dock i snacktempo även om farten kändes god. Jag måste nästa räkna ut hur långt vi sprang då jag vill jämföra min känsla med något:)

Väl tillbaka hos svärföräldrarna kunde jag inte göra annat än att tycka att Jämtland är otroligt vackert, de har utsikt över Storsjön och fjällen!

Jag summerar ännu en bra träningsvecka, 3 löppass (backintervaller, kuperad löpning samt lätt distans) och tre crossfitpass. Nu är det ny vecka och bara att ta nya tag, jag planerar 2 löppass, ett bålpass samt 2 crossfitinspirerade styrkepass. Jag ska dock vara med och driva Hara bryggcafé torsdag till söndag så det kanske är lite väl optimistiskt att tro att jag hinner med allt men jag siktar högt i alla fall:)

Hur planerar ni att träna i veckan?20130623_215534

2 svar på ”Asfalt, grusväg, skogsväg, äng och skog

  1. Åh vad härligt det lät. Den här veckan blir det simning i bassäng, cykling och simning i Önsjön, 2 sträckor på st olav, terränglöpning på röda banan i helgen. Ska bli skoj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.