Anmälan är öppen – Spring för livet Östersund 2016

Idag öppnade vi upp anmälan till årets upplaga av Spring för livet Östersund. Redan tidigt i morse trillade de första anmälningarna in. Det är jag och min man Svante som står som huvudarrangörer i år. Till hjälp har vi våra vänner och familjer. Häromdagen när snön vräkte ned utanför stugan passade vi på att ha planeringsmöte (det är lätt på två personer) och på väldigt kort tid löste vi ut en hel del saker som hängt lite i luften. Vi har några småsaker kvar att reda ut men en hel del sponsorer är redan på plats och läget känns under kontroll. Vi hoppas och tror på ett rekordår:)

Tanken bakom bansträckningarna är att det ska finnas något för alla. 8 km är den tuffaste och mest utmanande banan. Passar den som är van att springa och vill ha en utmaning. Banan är väldigt kuperad och innehåller en del tekniska partier. Start och mål på toppen av en slalombacke. 4 km är banan som passar alla vare sig du springer eller går. Banan är mer lättlöpt än 8 km och inte alls lika kuperad. 1 km banan är för barn upp till 12 år. Hela familjen kan deltaga på något sätt. Samtliga banor är terränglöpning.

Igår kväll åkte vi på en snabb visit till Östersund för att idag fixa en sak inför loppet. Resultatet får ni se nästa vecka:) Övriga nyheter för år kommer vi att släppa efter hand:)

Jag tycker verkligen att det är skoj att anordna olika sorters evenemang. I det här fallet rör det sig om två saker som jag tycker om, löpning och välgörande ändamål.

Vill du hjälpa till som funktionär på tävlingsdagen? Maila mig på maria@tranamedgladje.se.

Läs mer om loppet på www.springforlivetostersund.wordpress.com
20150605_104754
Toppen av backen som är start och mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.