Än finns det hopp

Idag var jag till läkaren för att kolla upp mitt vänstra knä som jag vred till då jag var i alperna för 1,5 vecka sedan. Läkaren konstaterade att det förmodligen handlar om en stukning av knät och att jag tänjt ut det inre ledbandet. Det var goda nyheter! Hade det varit något värre så borde jag ha varit mer svullen. Det här innebär att jag får TRÄNA och belasta knät!!!!!!!

Han rekommenderade att jag skulle fortsätta linda knät, äta Voltaren någon dag till och sedan träna tills strax innan smärtgräns. Så imorgon ska jag testa lite lätt löpning alt cykling samt några stabiliserande övningar för knät.

Nu känner jag att det finns hopp, Åre Extreme challenge och allt jag vill göra, here I Come!!!!! Jag känner mig superladdad och motiverad till tänderna. Nu gäller det bara att inte gå ut för hårt:)i mål jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.