Älskade hatade burpees och rekord i chins

I morse började jag dagen med gymträning. Jag hade ca 30 min på innan jag skulle hem och lämna Lilleman på dagis. Jag kände att jag var på gymmet helt förutsättningslöst då jag precis ätit frukost. Jag byggde en cirkel med fem övningar för att vara tidseffektiv. Idag lade jag in mina älskade hatade burpees i träningen för första gången på länge, och det var med skräckblandad förtjusning som jag gjorde det. Jag har inte gjort burpees på 3-4 månader pga av knät men nu är det ok att lägga in hopp i träningen igen. Jag valde givetvis burpees:) Jag tycker att det är en grym övning, både för att den är jobbig men också för att den tar på stora delar av kroppen. Jag fullkomligt älskade pulspåslaget de gav mig:)

Det blev en grym cirkel med övningar för hela kroppen. Att jag sedan helt plötsligt dammar till med 11 st chins under första varvet gör ju inte saken sämre:) Jag började göra chins och tänkte att jag skulle göra ca 8 st. När jag närmade mig 8 kände jag att jag kanske skulle kunna göra 10 strikta och då sätta personlig rekord. Nr jag hade gjort 10 kände jag att jag kanske kunde göra en till, och det gjorde jag! 11 strikta chins lyder nu det personliga rekordet, jag har ju som målsättning att göra 12 under 2014’s utgång. Just nu känns det verkligen rimligt!!!!20140828_072920

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.