Alla kan träna

Jag har haft detta inlägg i mitt huvud ett tag och nu vill jag bli av med det så jag kan göra plats för lite annat:)

För någon vecka sedan var jag ute och promenerade med Lilleman. Jag gick över ett övergångsställe och mötte då en man med en stav. Han kände med staven på övergångsstället och vände sedan om. Jag förstod då att han antingen var blind eller såg väldigt dåligt. Han hade inte en sådan pinne som blinda brukar ha. Han vände iallafall om och gick tillbaka samma väg som han kom ifrån, han gick längs kanten av cykelbanan, nära gräset. Till slut stötte han i en parkbänk som stod där och då satte han sig ned. Jag tänkte då att det var väl bänken som han letade efter.

Det var soligt och fint ute så jag satte mig i gräset och solade och efter en stund ser jag mannen komma gåendes igen. Efter ytterligare en stund kom han gåendes igen fast åt andra hållet. Jag började då undrade om han letade efter något så jag gick fram till honom och knackade honom på axeln då jag märkte att han inte hörde när jag pratade med honom.

Han knäppte då på sin hörapparat. Jag frågade om han ville ha hjälp med något då jag hade observerat att han gick fram och tillbaka. Mannen svarade då, ”nej nej, jag är bara ute och tränar”. Snacka om skön inställning:)

Jag berättade sedan detta för en bekant som arbetar i närheten av den här platsen. Hon sa att mannen brukar gå fram och tillbaka längs den här cykelvägen väldigt ofta och i alla väder. Han hade till och med varit ute när det var minus 20 grader. Stenhårt måste jag säga!

Så ALLA kan verkligen träna på sin nivå!

De senaste dagarna så har jag själv inte känt mig så pigg vare sig i kropp eller knopp, dels pga av att Lilleman har vaknat flera gånger per natt och dels så sitter nog helgens caféhets och de senaste veckornas ”alltförmycketattgörapåförlitetid” i. Jag har därför valt att vila så att jag är pigg till helgen. Imorgon drar Crossfitutbildningen igång, jag är nervös!!! Utbildningen är på engelska med instruktörer från USA och häftet som vi har fått att läsa in oss på är också på engelska. Jag tycker att jag är hyfsat bra på engelska men det var ett tag sedan som jag läste på engelska. Håll tummarna för mig!

Nu drar jag till Stockholm för att förhoppningsvis flyga ballong och sedan för att utbildas! Vi hörs:)IMG-20130524-WA0000

5 svar på ”Alla kan träna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.