Aldrig mer än 30 min

Nu när jag inte kan springa som jag vill så blir det mer styrketräning än vanligt. Jag gillar korta, intensiva och effektiva styrkepass. Jag varierar mellan att köra helkroppspass eller fokusera på några vissa muskelgrupper. Jag alternerar mellan att köra på gym, med TRX, med KB, med pilatesboll eller med kroppen som belastning. Jag varierar mellan att köra styrketräning som superset, triset och cirklar samt om jag kör på antalet repetitioner eller på tid. Tabataintervaller är en favorit om jag tränar hemma.

Mina styrkepass har dock nästan alltid en sak gemensamt, de är inte längre än 30 min. Imorse drag jag iväg strax efter frukost för ett pass för bröst, axlar och bål. 8 övningar hann jag med uppdelade på fyra superset. Bästa sättet att börja dagen med träning, nu kan jag fokusera på att gå all in i sommarvärmen och solen!

Hur styrketränar du?2014-07-24 09.04.35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.