Aktiv i Åre

Igår eftermiddag åkte jag och den före detta grannen till Åre. Tjejhelg eller snarare tjejdygn stod på schemat. Jag och maken delade helgen lika vad det gäller ansvaret för Lilleman så jag och grannen åkte upp lite senare än de andra. Vi hann precis upp för kort stund i bubbelpoolen och sedan mysig middag hemma i den lägenhet som vi bodde i. I morse sov jag till 08:30 vilket var helt ljuvligt, minns inte när det hände senast. Nästan direkt efter frukost drog jag och Elin ut på långpass. I Åre kan man ju tycka att man borde springa trail men eftersom vi ska springa Göteborgsvarvet om några veckor så behövde vi nöta asfalt. 14 km skrapade vi ihop, vi sprang 7 tunga kilometer mot Duved i motvind och uppförsbacke. Där och då kände jag mig i urusel form. Hemvägen kändes lättare och lite självförtroende återkom. Fakta återstår dock, jag är inte alls i den form som jag hade önskat såhär års pga diverse knäproblem. Fi utsikt hade vi i alla fall och det är alltid grymt med löpsällskap på långpass.IMG_3647[1]IMG_3650[1]

Direkt efter löpturen städade vi ur lägenheten och skidade sedan ut på fjället i Ullådalen. Tro det eller ej men det finns snö kvar. Vi satte oss i en solgrop, fikade hade det bra innan vi skidade ner till bilen igen. Det blev ganska precis 24 timmar i Åre, perfekt spenderade om ni frågar mig. Jag fick göra allt jag ville, träna, umgås, bubbla, skida och sola:)2014-04-27 13.06.28IMG_3651[1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.