8 övningar i TRX

Nu är jag åter hemma i Östersund igen efter ca 2 veckor i mina föräldrars stuga. Jag har haft min TRX med mig och tränat en hel del med den. jag uppskattar den bara mer och mer:) TRX:en utmanar balans och bål i nästan alla övningar.DSC_0681

I stugan är det väldigt dålig mottagning så jag har ännu inte lyckats att ladda upp den film som jag filmade för ett gäng dagar sedan. Här kommer ett förslag på träningsupplägg i TRX. Totalt 8 övningar för i stort sett hela kroppen. Ett tips är att göra dessa som två cirklar med en cirkel då TRX:en är i det nedre läge och en cirkel med TRX:en i det övre läget. Kör antingen på tid tex 30-40 sek per övning eller ett visst antal repetitioner och kör 3-5 varv per cirkel. Lycka till!

2 svar på ”8 övningar i TRX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.