75 år och löpare

Idag har jag löpcoachat en riktig hårding, en förebild och inspirationskälla. Josef är 75 år och springer marathon. Han springer flera gånger per vecka och har trots sin ålder fortfarande visioner om att springa sitt livs snabbaste marathon. Han kontaktade mig i somras då han ville ha hjälp med att utveckla sin löpteknik. Jag påtalade att jag aldrig jobbat med någon i hans ålder men att jag gärna gav det ett försök och på den vägen är det. Vi har träffats några gånger nu och det som slår mig är hur Josef verkligen tar in det jag säger och hur hans löpsteg har förändrats. Han övar på det vi har pratat om och utvecklas. Att man inte kan lära gamla hundar att sitta stämmer inte:)

När jag berättade för min man om min adept så sa maken att det låter som att det skulle kunna vara jag när jag blir 75 år gammal. Jag hoppas verkligen att han har rätt:) image

2 svar på ”75 år och löpare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.