6 timmar runt Lillsjön

Sent på fredagskvällen tänkte jag att jag skulle tips om ett event som går av stapeln imorgon lördag. Det är en 6 timmars löpartävling runt Lillsjön. Det är bland annat Hanna som var med och arrangerade Adventståget i november som ligger bakom detta. Den som springer flest varv runt Lillsjön vinner (Om jag fattat det hela rätt i alla fall).

Det är väl kring 2,5 km runt sjön så det blir skoj att se hur många varv löparna hinner springa. Det är samling kl.08.30 vid Lillsjöns badplats. Starten går kl.9.00 och  således är tävlingen klar kl.15.00. Själv får jag vackert titta på från sidan. Jag tänker ta med Lilleman i vagnen och gå och spana in tävlingen. Sedan ska jag klämma in ett styrkepass under morgondagen också. Löpningen får vänta till nästa vecka. Jag ska till doktorn på måndag för att se så att inget är trasigt i knät.

Hoppas vi ses vid Lillsjön:) Det är ett av mina favoritställen att spinga på och det har blivit några varv runt sjön. God natt!20130415_151234

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.