2014 års jobb och äventyr

Nu börjar bitarna inför 2014 hamna på plats. Jag börjar jobba på mitt ordinarie jobb den 2 jan. Jag har då varit föräldraledig ett helt år, otroligt vad tiden går fort. Mycket har hänt sedan dess, inte bara att vi har fått barn utan jag har ju även startat eget företag. Jag kommer att gå ned lite i tid på mitt vanliga jobb för att ha tid till företaget, företaget plus mitt vanliga jobb ska inte bli mer än 100%.

Jag har skissat på mina företagsplaner för våren för 2014 och bollat en del med gymmet. Jag har saker som jag vill köra tillsammans med gymmet och saker som jag vill köra i even regi. Det är det bästa med att vara egen, man gör som man vill:) Maken gav mig tipset på att jag bör fundera på var jag vill vara med företaget om ett år, en vision helt enkelt. Jag har tankarna i huvudet men kanske bör få ner dem på papper…. Jag trivs ju på mitt vanliga jobb så jag behöver inte känna någon stress över att stå helt på egna ben på lång tid framöver, om det ens är det jag vill…. Tåls att fundera på men nu tar jag ett steg i taget. Nu känns det iallafall som jag börjar få bra koll på våren:)

Tränings- och tävlingsmässigt så har jag också landat in. Tävlingar som är spikade är Göteborgsvarvet (21 km) 17 maj, Haglöfs Åre extreme challenge i slutet av juni och Öppet fjäll (43 km) i början av augusti. Till det kommer nog Spring en mil, vinn en bil och en del andra lokala lopp. Om det blir en ny upplaga av Jämtlandstriangeln unplugged (47 km i slutet av juli) så avser jag vara med där samt att jag är sugen på antingen Killian Classic (Frankrike) eller Ultra trail Lago d’Orta (Italien). Två trail/bergslopp med distanser ända upp till 80 km (tror det är det längsta i alla fall). I år har TNT ordnat resor till båda loppen. Nästa kommer de i alla fall att anordna till Killian Classic. Den går i början av juli vilket inte passar så bra eftersom det blir helgen efter Åre extreme så det kanske lutar åt den andra tävlingen som är i Italien i oktober. Vi får se om Team Nordic Trail arrangerar någon tripp dit, då kanske jag hakar på:) Jag skulle även vilja spendera några dagar i löparskor i de svenska fjällen så kalendern blir snabbt full:)

Jag hade ränkt att testa på triathlon nästa år men det är bara att inse att det får vänta, 2014 blir långlöpningens år:) och en multisporttävling tillsammans med maken. Så det är bara att bygga uthållighet nu under vintern. Milen under 45 då? Jag det passar egentligen inte in, det är inte mitt huvudmål för 2014 men man vet ju aldrig…. Huvudmålet 2014 blir att genomföra tävlingar som jag inte gjort innan samt utmana mig själv mot längre distanser. Jag har aldrig sprungit längre än ett marathon.

I övrigt så har ju jag och Grannen ett spännande projekt på gång, boka in 31 maj i kalendern för då behöver vi er! Mer info kommer på torsdag….bildladängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.