2 km löpning och chins

Flytthetsen pågår för fullt. Igår gick stora flyttlasset, tack vare ett gäng vänner så gick det fort som bara den. Vi var färdiga på några timmar. Idag har vi packat upp lådor och strukturerat hemma hela dagen. Ja, vi tittade lite på Vasaloppet också:) Jag tyckte så synd om killen som blev omåkt med endast 1 km kvar…. jag unnande verkligen honom segern, men så är det. Det gäller att hålla hela vägen, både fysiskt och psykiskt.

Min träning har inte prioriterats högt den här veckan men idag ville jag få till ett pass. jag sprang ju en kilometer i fredags och då jag inte fått några känningar efter det så var det i dag dags för två kilometer. Idag fick jag till tekniken bättre men hade svårt att hitta en behaglig frekvens. Jag sprang på löpband då jag skulle filma några övningar till en kund efteråt. Löpningen kändes bra, jag blev varm och lite flåsig och några endorfiner kom det allt:)

Jag har ju ett styrkemål i år och det är att jag vill klara 12 st chins, det är fler än vad jag någonsin klarat. Varje vecka kör jag chins av något slag. Idag blev det fokus på uthållighet. 5 set om 15 chins vardera. Trots hjälp av gummiband var jag så trött på slutet att jag gjorde 2-3 åt gången. Chins är en övning som jag älskar fast ändå hatar. Sjukt tung och sjukt grym:)

Om ni vill se de övningar som jag filmar så kolla här.

Nu blir det söndagsmys i soffan. Jag är dock ledig i två dagar till från jobbet för att fortsätta röja i nya huset så det känns som lördagsmys:)
IMG_2975

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.