12 timmar jobb

Idag har jag varit hemifrån 12 timmar på raken och jobbat. Jag började på mitt vanliga statliga jobb klockan 07:30. Jag hade arbetstid där till klockan 15:30 men jag avslutade sista timmen med att träna. Ett styrkepass för bröst och axlar samt lite ben/rumpa. Direkt efter det var det dags för en träff med en PT-kund. Jag hade planerat ett pass bestående av några spänstövningar och sedan ett helkroppspass med endast kettlebells som redskap. Hon fick jobba mot klockan och vi körde tre varv med totalt sju övningar. Som ni ser fick hon slita lite:)IMG_2822

Jag hade ett kort break på 15 minuter mellan PT-kunden och nästa åtagande, instruerande av HIIT Performance. På passet idag fokuserade vi på frivändningar och övade mycket teknik innan vi avslutade med en kort och intensiv WOD (workout of the day).

Efter passet hade jag återigen 15 minuter på mig innan löparkursen drog igång så det vara bara att svida om till löparkläder. Fokus för dagen var löpteknik på plant underlag. Vi körde några löpskolningsövningar samt korta intervaller. Klockan 19:30 landade jag in hemma igen efter 12 timmars jobb. Lite mat och en dusch senare så sitter jag i soffan och varvar ned. Snart blir det sängen:) En intensiv och rolig dag. Det var min dag, hur har din dag varit?cropped-cropped-DSC79661.jpg

2 svar på ”12 timmar jobb

  1. Inspirerande läsning som vanligt!!

    Önskar att min rygg (och mitt knä) kunde vilja som jag, så jag kunde komma på dina performance-pass! Men skam den som ger sig!

    Idag blev det Hiit Challenge – ensam (!) deltagare kan ju ha fördelar då man är lite ”invalid”, fick ju ett pass anpassat för knäsmärta. 🙂 Sen raka spåret till Rachel, som verkligen fått mig att fatta hur fel jag ”svankat” i många ominte alla år!! Får göra löjligt enkla övningar som blir sjukt svåra då jag kopplar in alla stora muskelgrupper som finns i stället för att slappna av och använda de små som är de enda som krävs för att göra just den övningen. ”Lär om lär rätt”.

    • Ja, ibland är det bara att börja om från början, men det är ju inte helt lätt att lära om:) Lyxigt att vara ensam på passet, nästan som personlig träning:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.