1 km löpning mitt i flyttkaoset

Den här veckan har varit helt galen, mycket att göra på jobbet, företagsjobb på kvällarna plus att vi har packat ihop vårt hem. Imorgon går flyttlasset:)

Första träningspasset för veckan blev idag. Min efterlängtade testlöpning på 1 km. Det hann bli mörkt ute innan jag hann ut. Det spelade ingen roll, jag ville verkligen ut. Jag kände mig som bambi på hal is. Det kändes som om jag glömt bort hur man gör när man springer. Föttern kändes sladdriga, knälyftet lågt, fotisättning och lutning knepig. Det kändes jättekonstigt men jag tror att det beror på att jag tänkte alldeles för mycket på tekniken samt på hur det kändes i knät så det blev nog för mycket i huvudet på en gång.

1 km går fort och det roliga var snabbt över. Nu blir det spännande att se hur knät mår imorgon. Sedan jag fick kortisonsprutan har jag varit smärtfri så jag väntar med spänning på morgondagen.

Jag såg löpningen som en uppvärmning och körde ett pass med TRX och egen kroppsvikt efteråt. Jag körde passet ute eftersom jag varit inne på tok för mycket den här veckan. Jag är i Hara hos mina svärföräldrar och där finns inga vikter så ett mjölkpaket fick agera vikt när jag körde övningen jorden runt.
2014-02-28_18.38.08
Direkt efter träningen hämtade vi våra förbeställda pizzor från Hara gård. Jag kan verkligen rekommendera dem, de var supergoda. Otroligt mysigt med ett bybageri som gör pizza en fredag i månaden, man måste dock beställa två dagar i förväg så det gäller att bestämma sig i tid. Nu ligger jag i sängen, jag har lite sömn att ta igen efter en hektisk vecka. Jag gissar att morgondagen blir allt annat än lugn då allt ska flyttas. Vi hörs om någon dag då vi är på plats i nya huset:)2014-02-28_19.31.45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.